Categorie: kaas

Geniet van de beste Spaanse kazen die u online kunt kopen in onze gastronomische winkel voor Italië. Onze kazen zijn perfect voor Tapas, voorgerechten of desserts. Wij bieden ambachtelijke en hoogwaardige kazen van de meeste soorten die in Spanje worden geproduceerd, inclusief met een oorsprongsbenaming, zoals DOP (Benaming van Oorsprong) of IGP (Beschermde Geografische Aanduiding), zoals Manchego, Cabrales, Tetilla, Afuega’ l Pitu, Arzúa-Ulloa, Camerano, Casín, Cebreiro, Flor de Guía, Gamonedo, Ibores, Idiazabal, L´Alt Urgell y Cerdanya, La Serena, Liébana, Los Beyos, Mahón – Menorca, Majorero, Murcia, Murcia al Vino, Nata de Cantabria, Roncal, Palmero / La Palma, Picón Bejes-Tresviso, San Simón da Costa, Torta del Casar, Valdeón en Zamorano.

We bieden kazen aan gemaakt van melk van koeien, ooien, geiten, buffels of gemengde melk met melk afkomstig van twee of meer soorten. Afhankelijk van de textuur hebben we kaas aangeboden die zacht, halfzacht, stevig, hard, blauw of crème (spread) is. Qua smaak bieden we kazen aan die mild, medium, vet, sterk, met truffels zijn, of verschillende gearomatiseerde kazen zoals chili, paprika, bier, witte wijn, rode wijn, zoete wijn, walnoten, tomaat, oregano, tijm, honing, zwarte knoflook, extra vergine olijfolie, zwarte peper en champignon (boleet).

Onze kaasproducten zijn er in meerdere formaten, waaronder hele kaas (hele schijf), halve kaas (halve schijf), een wigportie van verschillende groottes, gesneden (voorgesneden) of in room (spread) formaat. Onze kazen worden meestal verpakt in de originele verpakking van de fabrikant, die meestal ook vacuüm is verzegeld.

Op het gebied van rijping bieden we kazen aan die vers (fresco), zacht (tierno), half gerijpt (semicurado), gezouten (curado), oud (viejo) en gerijpt (añejo) zijn.

We bieden een goede variëteit aan kazen voor speciale diëten, waaronder biologisch, scharrel, glutenvrij, lactosevrij, licht, vetarm, zoutarm, zonder conserveermiddelen, ongezouten, veganistisch en vegetarisch.

Ons aanbod omvat de meeste premium en exclusieve Spaanse kaasmerken zoals 1605, A Granxa Beley, Ahuyentalobos, TGT, Arquesán, Artequeso, Asturlesa, Bauma, Belai, Betara, Bilkain, Boffard, Buenalba, Campomancha (El Hidalgo) ,  Can Pujol, Cancho Roano, Carmen, Casa Campo de Tresviso, Catadoiro, Cremositos del Zújar, Don Bernardo, Don Julián (Sanabria), Don Picón de Cuenca, Don Santiago (Quesería Prestes), El Gran Cardenal, El Nostre – Que´s Belt, El Pastor, El Viso, Finca Pascualete, Flor de Esgueva, Flor de Villuercas, García Baquero, Gran Capitán, Guriamen, Inés Granda – Pría Llanes, La Borbolla, La Castuereña, La Cleda, La Fueya, La Pardina, La Pasiega de Peña Pelada, La Trashumancia, La Vasco Navarra, La Xiquella, Lácteas San Vicente, Larra, Larsa, Las Abadías, Les Cabres d´en Peyu, Leyendas de Baztán, Mas El Garet, Mas Rovira, Maxorata, Meloussa, Mercadal, Merco , Montbrú, Muntanyola, Murgó Formatges, Muuu Beee, Orexa, Pajarete, Palancares, Palo Santo, Parra Camino, Pastoralia, Payoyo, Pazo de Queixo, Picos de Europa, POK, Quesería La Pandiella, Quesos Flor Valsequillo, Reixagó, Ronkari, , Tío Resti, Urgelia, Cadí, Vega de Ario, Vega Sotuelamos, Vellón de Fuentesaúco, Vicente Pastor en Villacentero, en anderen, aangezien dit geen volledige lijst is.

Onder de beroemdste Spaanse kazen hebben we Manchego, gemakkelijk de meest bekende Spaanse kaas over de hele wereld, geliefd om zijn rijke, boterachtige smaak en compacte consistentie. Het is er in drie soorten: gezouten, semi-gehard en oud.

Cabrales-kaas, ook bekend als Quesu Cabrales, Queso de Cabrales of Cabraliego, is een zeer gewaardeerde kaas en het meest internationale gerecht van de Spaanse noordelijke regio Asturië, met een intense, aanhoudende en licht pittige smaak.

Tetilla-kaas (Queso Tetilla / Queixo Tetilla) is de meest karakteristieke en internationaal bekende Galicische kaas, gemakkelijk te herkennen aan zijn vorm en zijn gladde, dunne, strogele schil. Het woord ’tetilla’ definieert duidelijk de traditionele conische, concaaf-convexe, peerachtige vorm, met een lichte “tepel”, wat de reden is waarom het tetilla wordt genoemd, wat tepel betekent in het Spaans.

Als je meer gedetailleerde informatie wilt lezen over de verschillende soorten populaire Spaanse kazen, bezoek dan ons bericht over dit onderwerp in onze blog: Beroemdste Spaanse kazen